Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harvest of Health verkoopschap uitgereikt aan Marco’s groente en fruit

Tijdens AGF-detail 2014 in Houten konden groentespecialisten meedoen aan een loterij in de stand van Harvest of Health. Hiermee maakte zij kans op een uniek Harvest of Health verkoopschap, gevuld met alle vier de producten uit de lijn. Op dinsdagochtend 21 oktober jl. heeft Wilko Wisse (Lans) namens de telers van Harvest of Health het schap in Julianadorp overhandigd aan de gelukkige winnaar. Bedrijfsleider Edwin Dijkema van Marco's groente en fruit mocht de prijs in ontvangst nemen en reageerde enthousiast. Met dit schap kan hij de Harvest of Health producten nog beter presenteren.



Compleet assortiment
Het assortiment van Harvest of Health bestaat uit een aromatische trostomaat, volle cocktailtomaten, heerlijke zoete mini troscherrytomaten. De producten zijn opvallend. Ze staan bekend om hun volle, zoete smaak en dieprode kleur. De mooie rode kleur danken deze tomaten aan de van nature aanwezige hoeveelheid lycopeen. Door hoge kwaliteitscontroles worden deze eigenschappen jaarrond gewaarborgd. Sinds dit jaar is het assortiment uitgebreid met een oranje paprika. Deze paprika is mooi van vorm en erg zoet. Daarnaast onderscheidt de paprika zich op het gebied van gezonde inhoudsstoffen. De Harvest of Health paprika bevat een hoog selenium gehalte, wat onder andere zorgt voor een reiniging van het lichaam.

De telers van Harvest of Health
De producten van Harvest of Health worden geteeld door de telers van Lans, Agro Care, Royal Pride Holland en Zwingrow. De telers van Harvest of Health zijn aangesloten bij Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten.

 
Voor meer informatie:
Harvest House
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
T +31 (0) 174 519 200
+31 (0) 174 519 201
sales@harvesthouse.nl
www.harvesthouse.nl
Publicatiedatum: