Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poging tot in brand steken vrachtwagens op veilingterrein Honselersdijk

Twee chauffeurs werden in de vroege ochtend van vrijdag 17 oktober door collega chauffeurs wakker gemaakt nadat hun vrachtauto in brand was gestoken. De recherche onderzoekt de brandstichting en zoekt getuigen.

De mannen parkeerden hun vrachtauto op het veilingterrein aan de Middel Broekweg en lagen in de cabine te slapen toen zij ruw gewekt werden door andere vrachtwagen-chauffeurs. Aan de achterzijde van het voertuig was brand ontstaan. Onmiddellijk begonnen chauffeurs met het doven van het vuur. Brandweermensen constateerden dat er sprake was van brandstichting. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Bent u getuige geweest van deze brandstichting of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Publicatiedatum: