Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuwe meststof kan opbrengst verdubbelen"

Oasis Grower Solutions brengt een nieuwe meststof op de markt. Volgens Vijay Rapaka, onderzoeksmanager van Oasis, zullen de voedingsstoffen veel resultaat hebben. Hij vertelt over de Oasis 16-4-17 hydroponic meststof: "Als de teler zijn jonge planten vanaf het begin onze meststof geeft, dan kan de opbrengst verdubbelen. Alle voedingstoffen die een jonge plant nodig heeft, zitten in één zak van elf kilo."

"Telers beginnen doorgaans met bemesten vanaf het ontkiemen van de zaden op dag drie, vier of vijf. Wanneer de telers al vanaf dag nul beginnen, het water geven, dan kan de opbrengst verdubbelen."


Vijay Rapaka en Gary Sainsbury van Oasis bij de Canadese kassenconferentie in Ontario.

Vijay vervolgt: "Wanneer de teler al vanaf dag één begint met de meststoffen te geven, dan kunnen de voedingsstoffen sneller worden opgenomen door de kleine plantjes. We raden aan om meteen te beginnen met het geven van de meststoffen, al bij het water geven in het begin."

"De meststoffen zijn ontworpen in samenwerking met JR Peter. Vooral sla, kruiden en groenten kunnen profiteren. Sommige telers mochten het product testen en ze zijn tevreden. Wel is het belangrijk om te onthouden dat alkalisch water het beste werkt voor de plantjes. De meststoffen kunnen voor zowel grote als kleine planten worden ingezet", aldus Vijay.

Voor meer informatie:
Oasis Grower Solutions
Vijay Rapaka
919 Marvin Street, Kent, OH 44240 Verenigde Staten
Telefoon: 8003218286
Publicatiedatum: