Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag fotoreportage

Fruit Attraction ontwikkelt zich tot 'klein Berlijn'

Tholen - De Fruit Attraction is in opmars. Dat is de eerste dagen van de beurs in Madrid wel duidelijk geworden. Net als vorig jaar maakt de AGF-beurs een groei van 25% door. Handelaren namen de term 'klein Berlijn' in de mond, maar spraken gelijk hun hoop uit dat de beurs ook niet zo'n massaal karakter krijgt.



Op de beurs staan standhouders uit 21 landen, maar de bezoekers beperken zich hoofdzakelijk tot Spanjaarden. Gezien de groei van paviljoens uit Polen en Frankrijk, blijft de Nederlandse inzending vrij beperkt. Wel waren er veel Nederlanders in de wandelgangen te zien, veelal op bezoek bij hun Spaanse leveranciers.

Hoewel het tijdstip van de beurs, met de start van het Spaanse kasgroenten- en citrusseizoen veelal wordt geprezen, zou enige afstemming met de PMA die dit weekend in Anaheim wordt gehouden wel handig zijn. Misschien een idee voor volgend jaar?

Vandaag, 17 oktober, is de laatste beursdag. Maandag volgt een fotoreportage van standhouders en bezoekers op deze site.