Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wortelforum wordt in januari 2015 voor de zesde keer georganiseerd

Op 12 en 13 januari 2015 zal in Duitsland reeds voor de zesde keer het wortelforum plaatsvinden, meldt de Duitse website Fruchthandel.de. Dit vakforum rondom de wortel wordt georganiseerd door de Duitse Agrarmarkt Informations-Gesellschaft (AMI) en het 'Rheinischer Landwirtschafts-Verlag GmbH'.

Thema's rondom de teelt en de verkoop van wortelen staan hier op de agenda. Wortelen zijn nog steeds de belangrijkste cultuur binnen de Duitse vollegrondsteelt. Van geen andere groente worden er in Duitsland zulke grote hoeveelheden geoogst. In alle deelstaten worden wortelen geproduceerd in totaal op een oppervlakte ter grootte van 14.000 voetbalvelden. Er is dan ook elk jaar weer veel belangstelling voor de bijeenkomst. Kwaliteitsbehoud door bladbemesting, klimaatverandering en internet-verkoop zijn slechts enkele thema's die tijdens de twee dagen besproken zullen worden. Het gedetailleerde programma en mogelijkheid tot aanmelden, kan men vinden op: http://www.ami-informiert.de/fileadmin/redaktion/foren/gartenbau/moehrenforum/Moehrenforum_2015.pdf.
Publicatiedatum: