Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Piet Looije: "Klanten weten op voorhand de kosten van onze diensten"

Uitzendbureau LooijeGrow onderscheidt zich met werk op stuksbasis

Tholen - De oorsprong van uitzendbureau LooijeGrow gaat terug tot 2001, maar bestaat sinds dit jaar in zijn huidige vorm, een samenwerking van Intergrow en Looije Verpakkingen. "We richten ons voornamelijk op de glastuinbouw. Momenteel zijn er zo'n tachtig mensen in dienst. We zijn onder andere gespecialiseerd in het aannemen van steksteken, oppotten, rapen, karrenbouw en allerlei veel voorkomende werkzaamheden in de glastuinbouw", vertelt Piet Looije, bekend van P. Looije Verpakkingen.



"We hebben een uniek en onderscheidend concept. Zo werken we voornamelijk op stuksbasis, ook wel colli genoemd. Het grootste voordeel voor onze klanten is dat ze op voorhand weten wat de kosten zijn van onze diensten. Hierdoor is onze klant in staat dit door te berekenen aan zijn klant en komt hij niet voor onverwachte verrassingen te staan. Overigens werken we desgewenst ook op uurbasis", vervolgt Piet. Bij Looije Verpakkingen werken we al jaren met het werken op stuksbasis en dit hebben we nu ook geïntroduceerd bij LooijeGrow in de tuinbouw.



"We nemen niet alleen het werk uit handen maar nemen vooral de zorg uit handen van onze klanten. Dit speelt zich voornamelijk af in de tuinbouwsector maar het werken op coli-basis is in elke branche denkbaar. Het unieke concept is toepasbaar in elke branche", vervolgt de directeur van de uitzendorganisatie, die beschikt over de benodigde NBBU-, SNA- en SNF-certificering.



Het werkgebied van LooijeGrow bevindt zich nu voornamelijk in het Westland. "Wij zorgen dat het personeel is ingewerkt en we werken zo veel mogelijk met vaste gezichten op vaste werkplekken. Adhoc schakelen voor personeel is geen probleem, net als het vast leveren van personeel. Heldere afspraken over de taken maakt mogelijk dat wij gaan voor 100% goed. Ons motto is Sterke en transparante dienstverlening", besluit Piet.

Voor meer informatie:
LooijeGrow
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
0174 52 32 02
info@looijeagf.nl