Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh Produce Ukraine, 8-10 oktober 2014

Van 8 tot 10 oktober zal in Kiev de elfde editie van de internationale conferentie "Fresh Produce Ukraine" worden georganiseerd door "APK-Inform: Vegetables in Fruit". Op de bijbehorende tentoonstelling zullen oplossingen voor de opslag van groenten en fruit, gewasbeschermingsmiddelen, machines, irrigatiesystemen, verpakkingen, zaden en andere diensten voor de groenten- en fruitsector worden gepresenteerd. 

Onder de bezoekers van de expositie zijn telers, machineleveranciers, importeurs, exporteurs, media, vertegenwoordigers van retailketens en vele anderen. De belangrijkste bezoekers zijn deelnemers aan de conferentie, 250 afgevaardigden, deelnemers aan het handelsforum en andere bedrijven uit de AGF-sector.

Er is 165 m2 beschikbaar voor de beurs. Exposanten krijgen over het algemeen een ruimte van 4 m2, maximaal 6 m2. Details over de omvang, het formaat en volume van de tentoongestelde materialen en eventuele extra apparatuur moeten van te voren aan de organisatie bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie:
www.fruit-inform.com
Publicatiedatum: