Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijfde Grow Group Conference groot succes

Internationale partners Grow Group komen samen in Berlijn

Op 25 en 26 september organiseerde Grow Group voor de vijfde maal in haar historie de Grow Group Conference, ditmaal in Berlijn. Het doel om maximale kennis-uitwisseling te faciliteren tussen de internationale partners van Grow Group is gerealiseerd. Grow Schwante (een van de twee partners uit Duitsland) was dit jaar de gastheer. De afgelopen jaren is het netwerk van Grow Group uitgebreid naar 26 internationale partners, verdeeld over alle continenten.



De GGC bestond uit een onderdeel met externe sprekers die op hun vakgebied presentaties gaven. Een van de centrale thema's was substraat, waarbij Klasmann-Deilmann, Van der Knaap en Grodan presentaties gaven over de ontwikkelingen in de substraatproducten. Een ander thema was klimaat en groei van de plant, waarbij Svensson de ontwikkelingen bij schermdoeken voor zijn rekening nam en Peter Klapwijk de effecten van de verschillende factoren op de groei van de plant. Rijk Zwaan nam de partners mee in de internationale trends op demografisch en technisch gebied.

Het andere onderdeel van de GGC was ingeruimd voor ontwikkelingen bij de betrokken partners. Na een interessante rondleiding op de locatie van Grow Schwante hebben vier nieuwe partners zich voorgesteld. Daarnaast werd ingegaan op HortiConnect NL, waarmee in Mexico door samenwerking met een aantal leveranciers extra toegevoegde waarde wordt gecreƫerd. Verder deelde Grow Palanta uit Hongarije hun ervaringen bij de aanleg van aardwarmte. Voor het eerst zijn tijdens de GGC parallelsessies gehouden, waarbij in kleinere groepen specifieke onderwerpen werden besproken.

Naast al deze onderwerpen is er ook voldoende tijd om onderling kennis uit te wisselen. Het doel van de GGC is uiteindelijk om alle partners die betrokken zijn in het netwerk van Grow Group van elkaar te laten leren en met meer kennis weer naar de bedrijven terug te laten keren. Gezien het interessante programma en de goede discussies is dit opnieuw gelukt.


Wilt u meer weten,neem dan contact op met uw accountmanager of met Grow Group op nummer 088 01 20 502.

Publicatiedatum: