Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening paviljoen Vers van de teler

Nog één dag en dan gaan de deuren van de Markthal Rotterdam eindelijk open. De mensen achter het paviljoen Vers van de Teler zijn er klaar voor. De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt om een lekker vers en gevarieerd assortiment groenten en fruit in de schappen te krijgen. De recepturen voor kraakverse take away producten liggen klaar en het verkoopteam staat te trappelen.



Vers van de Teler biedt groenten en fruit van eigen bodem. Gisteren nog op het land, aan de boom of in de kas, vandaag al in het paviljoen. De verkopers bereiden er smoothies, soepen, salades en maaltijden. Ook geven zij advies over bereidingswijzen, seizoensproducten en foodnoviteiten.


Publicatiedatum: