Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

N&S genomineerd voor BOV trofee 2014

De BOV is een onafhankelijke verkiezing van een succesvolle ondernemer met de beste visie op zijn vakgebied. Dit jaar staat de BOV in het teken van Food & Agri. De winnaar wordt bepaald door een objectieve en deskundige jury en het proces wordt gefaciliteerd door leden van JCI. De BOV staat onder andere voor:

• Ontmoeten en kennismaken met elkaar
• Competitie op serieus niveau
• Exposure voor deelnemende bedrijven en sponsoren
• Professionele selectie: door een objectieve vakjury en een gedegen selectietraject
• Bourgondisch in sfeer en omgeving
• Regionaal georiënteerd
• Inspiratie voor en door ondernemers
• Contacten leggen voor nu en later

Doelstelling van de BOV is het creëren van trots binnen de regio, het verbinden van ondernemers, ondernemingen en samenwerking-sverbanden om daarmee een platform te bieden voor inspiratie en innovatie binnen de regio.

Concreet komt het er op neer dat JCI een selectietraject zal inrichten als aanloop naar de uiteindelijke verkiezing en uitreiking van de BOV trofee 2014. Doordat de BOV-competitie meer omvat dan enkel activiteiten op de avond van uitreiking zelf, bestaan er vele mogelijkheden voor uitgebreide exposure en media-aandacht voor zowel de sponsoren als de deelnemende partijen. Voorbeelden van het 'voortraject' zijn de bedrijfsbezoeken en doorlichting van de organisatie. JCI neemt de volledige organisatie van het selectietraject voor haar rekening. Sluitstuk van dit traject is de uitreiking van de BOV 2014 award waarbij 3 deelnemende partijen ('finalisten') zullen strijden om de felbegeerde titel 'Winnaar Beste Ondernemersvisie 2014' Als onderliggend doel van de BOV zet JCI 's-Hertogenbosch zich in voor een maatschappelijk, regionaal, goed doel. 50% van de opbrengst van de BOV 2014 wordt gedoneerd aanStichting Voedselbank in Den Bosch.

Publicatiedatum: