Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toegenomen internationale deelname tijdens de zesde Fruit Attraction

De internationale deelname aan de zesde editie van de beurs 'Fruit Attraction' is volgens de beursorganisatie FEPEX en IFEMA gestegen vergeleken bij de voorgaande jaren, meldt de Duitse website Fruchthandel.de.

Tot nu toe hebben bedrijven uit 21 landen hun aanwezigheid toegezegd. Opvallend is de sterke presentie van Frankrijk, Italië en Portugal. Polen heeft haar ten-toonstellingsruimte vergeleken bij 2013 verviervoudigd en ook Nederland, België en Zwitserland vergroten hun deelname. Ook qua bezoekersaantal rekent de beurs op groei. In het afgelopen jaar waren er 24.829 vakbezoekers, waarvan er 5.300 uit 83 verschillende landen kwamen (Frankrijk, Italië, Portugal, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, Polen, Scandinavië, Oost-Europa etc.). Op de Fruit Attraction van dit jaar, die van 15 tot en met 17 oktober in Madrid plaatsvindt, wordt er extra aandacht besteed aan de landen Brazilië, India, China en Zuid-Afrika en wordt de deelname van Turkse inkopers geaccentueerd.
Publicatiedatum: