Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederland eet massaal bloemkool!

De afgelopen week was een gigantisch #bloemkoolfeest in Nederland. Groothandel Postuma uit IJsselmuiden heeft afgelopen vrijdag een weekactie ingezet met bloemkool uit de WFO die tot een ongekende hoogte heeft geleid. Honderden klanten verspreid over heel Nederland hebben van deze actie geprofiteerd, waardoor er ruim 60.000 (zestigduizend!) bloemkolen zijn verkocht in slechts één week tijd.

De actie is gestart met een zeer scherpe markt conforme prijs op vrijdag 19 september 12.00 uur! Velen AGF specialisten hebben gelijk geprofiteerd en hierop hen eigen acties gepland. Afgelopen woensdag werd er zelfs een prijsverlaging ingezet, waardoor de pallets bloemkool niet aan te slepen waren! Meerdere vrachtauto's per dag kwamen verse bloemkool lossen en de eigen vrachtwagens van Postuma zaten tot het dak toe vol! Door gelijk in te springen op deze marktsituatie hebben vele specialisten geprofiteerd van dit voordeel, om vervolgens snel te schakelen en breed uit te pakken. De specialist laat hiermee zien dat ze spot goedkoop zijn en zeer snel kunnen schakelen in al het supermarkt geweld.
Vele leuke reacties uit het land volgenden zich dan ook achter elkaar op. Daarnaast hield geen enkele groothandel in Nederland het voor mogelijk dat de bloemkool als zo'n knaller verkocht kon worden, behalve in IJsselmuiden…


't Fruithuis Daan Hoedjes, Heerhugowaard


Arjan Klarenbeek, Barneveld



Versseveld, Varsseveld


Willems Versmarkt, Musselkanaal


De Westlandse Tuin, Rotterdam


Koekoek, Dronten


Greenshop, Maastricht


Edo van Houten, Hoorn


Wezenberg, Gorssel



Publicatiedatum: