Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Empack Brussel

Tholen – Afgelopen woensdag en donderdag heeft de 13e editie van Empack Brussel plaatsgevonden. Als enige verpakkingsbeurs in België biedt het bedrijven de mogelijkheid zichzelf te introduceren en te presenteren aan een breed publiek.
Vorig jaar werden er bijna 3600 unieke bezoekers geteld in twee dagen. De officiële bezoekerscijfers van dit jaar zijn nog niet bekend. Wel kon men opnieuw door de 200 exposanten bezoeken uit de sectoren codering, labelling en printsystemen, controle- & inspectiesystemen, verpakkingen, verpakkingsmachines en meer. Bezoekers konden naast het kennismaken met de producten en diensten van verpakkingsbedrijven, ook presentaties en paneldebatten volgen.



Er werden verschillende innovaties gepresenteerd. Zo presenteerde Bordex Packaging het nieuwe "Snack to school" project, waarop ook vanuit andere sectoren positief werd gereageerd. Het Packhuys introduceerde onder andere de compleet nieuwe enkelbaans topsealmachine. Naar eigen zeggen is het de snelste en meest energiezuinige enkelbaans topsealmachine, die op dit moment verkrijgbaar is. En Siat Benelux toonde trots het nieuwe OVS-1 dozen opzet- vul- en sluitsysteem, die volgens de uitleg een comfortabele en snelle manier voor het inpakken van producten moet bieden.

Wij hebben een fotoreportage gemaakt van de Nederlandse en Belgische toeleveranciers van de AGF-sector.