Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe verticale teelttechniek:

HydroGraden ontwerpt Project Urban Grow

HydroGarden is vastberaden om een nieuwe standaard neer te zetten in de wereld van de tuinbouw. Het tuinbouwbedrijf maakt hydroponic-producten en zoekt naar verbetering op het gebied van de verticale teelttechniek. Het project wordt Project Urban Grow genoemd.

HydroGarden gelooft in een volledig gecontroleerde omgeving. Het bedrijf maakt mobiele rekken, die verstelbaar zijn. De groenten groeien goed en zijn eenvoudig te oogsten. Valoya LED-lichten helpen om het gewas te laten groeien. Het irrigatiesysteem geeft de gewassen water. De PC of tablet het klimaat in de kas door de juiste temperatuur en het ventilatiesysteem in te stellen. Dit systeem past zich aan het gewas aan.


Stephen Fry, commercieel hydroponics specialist, legt uit: "Urban Grow is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van verticaal telen. We hebben de afgelopen twee jaar de technologie op elkaar aangesloten en alles goed afgestemd."

Wij weten hoe belangrijk verticaal telen zal zijn in de toekomst. In ons systeem zijn sommige ruimten nog niet benut en we gaan door met uitgebreide processen om de volgende technologische veranderingen te kunnen doorvoeren." Het Project Urban Grow is op 9 en 10 september gelanceerd bij de universiteit van Nottingham.

Voor meer informatie:
HydroGarden
2 Progress Way, Binley, Coventry, CV3 2NT
United Kingdom
Stephen Fry
Telefoon: 02476 608 097
www.hydrogarden.com
Publicatiedatum: