Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vrijdag 19 september om 14:00 uur

Onderzoekers van het EU-project Quafety weer terug op tacler

Lezers worden uitgenodigd om mee te doen aan de meetings op tacler (www.tacler.com) om meer te weten te komen over het Europese project Quafety, dat dit jaar is opgestart.

Aanstaande vrijdag, 19 september om 14:00 uur, zal er weer een meeting zijn op tacler over dit project. Er zullen onderzoekers online zijn van de Universiteit van Athene waaronder Dr Eleftherios Drosinos (professor in voedselveiligheid en kwaliteitsmanagementsystemen) en Dr Periklis Tzamalis. Zij zullen spreken over: "Kwaliteit- en voedselveiligheid managementsystemen en vrijwillige certificeringsregelingen". De onderwerpen die zullen worden besproken zijn te vinden op de volgende website: www.quafety.eu. Tijdens de meeting zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de onderzoekers.

De laatste jaren is een belangrijke stijging te zien in vrijwillige certificeringsregelingen voor landbouwproducten. http://ec.europa.eu/agriculture/quality/index_en.htm).

Klik hier voor meer informatie over deze certificeringsregelingen (Engels)
Publicatiedatum: