Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Growers for Growers: ervaren Nederlandse telers verbinden aan buitenlandse bedrijven

Bent u een kweker met ervaring en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is 'Growers for Growers' wellicht wat voor u. Ted van Heijningen en Lies van Geest hebben deze organisatie opgezet om ervaren kwekers uit Nederland te verbinden aan buitenlandse bedrijven en projecten. Niet om te emigreren, maar om een tijdje (bijvoorbeeld een paar weken achter elkaar) alleen of met een collega een bedrijf te runnen.

'Growers for Growers is gespecialiseerd in teeltmanagement bemiddelen. Op basis van de specifieke wensen van buitenlandse bedrijven of investeerders in een project wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. 'Growers for Growers' bemiddelt de juiste ervaring en kunde door een match te maken tussen het te begeleiden bedrijf en de kweker of kwekers als het om een team gaat. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: huisvesting, retourtickets, betaling van salaris, verzekeringen, belastingen, etc.

Kijk voor meer informatie of voor aanmelden op www.growersforgrowers.nl.


Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: