Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie nieuwe AGF-tasjes bij Britse retailers

Supermarktzakken voor groenten en fruit zullen misschien nooit meer hetzelfde zijn - dankzij verpakkingsspecialist KM Packaging Services Ltd., de Europese marktleider in flexibele verpakkingen die een extra troef in handen heeft met de introductie van de Unisold Produce Bagging Systems, exclusief verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk bij de wereldwijde specialist in flexibele verpakkingen.



Het Unisold systeem is ontwikkeld om zowel te voldoen aan de eisen van de winkelier die een groenten- en fruitzakkensysteem wenst, die sterker en milieuvriendelijker is en grote hoeveelheden kan produceren, als aan de wensen van de consument die een meer praktische, eco-compatibele verpakkings- en opslagoplossing voor verse landbouwproducten wenst, die het niet alleen vergemakkelijkt om de selectie van groenten en fruit op een efficiënte manier niet laat lekken, maar die ook helpt de bewaardatum wezenlijk te verlengen.

Het Unisold verpakkingssysteem is vervaardigd uit een duurzame, biologisch afbreekbare bron die niet alleen zeer sterk is – bestendig tegen scheuren – maar waarbij de tassen ook kunnen worden geprint om een lopend merk of promotie te promoten. Dit staat in schril contrast met veel van de huidige verpakkingssystemen aanwezig in supermarkten, die een dunne, anonieme tas bieden die te klein is, vaak scheurt en zelden afzonderlijk wordt verdeeld, waardoor de omgeving van de groente- en fruitafdeling vaak bezaaid ligt met ongebruikt plastic.

Gewoonlijk verkrijgbaar in 6,5 micrometer dikte - maar ook in 7 of 8 - zijn er ook drie verschillende Unisold tasmaten en verschillende soorten en kleuren verstrekkings-eenheden beschikbaar. Het ontwerp van de automaat bemoedigt de afgifte van slechts één verstevigde zak tegelijk, wat zorgt voor minder afval en een betere hygiëne, aangezien de klant alleen de zakken aanraakt die ze moeten gebruiken. Bovendien kan het folie van de zak toevoegingen bevatten die de versheid van de inhoud behouden en die het rijpingsproces van fruit en groenten verminderen door de controle van de absorptie van ethyleen gas en waterdamp en het doorlaten van zuurstof. De levensduur van groenten en fruit die na aankoop worden bewaard in de zakken wordt uitgebreid met een aantal dagen

Voor meer informatie:
KM Packaging Services Ltd
Tel: +44 01832 274944
www.kmpack.co.uk
Publicatiedatum: