Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indonesië: Spar International gaat 30 winkels openen

In heel IndonesiĆ« zullen 30 Spar supermarkten worden geopend. Dit na een overeenkomst tussen warenhuis exploitant PT Ramayana Lestari Sentosa Tbk en supermarktketen Spar International. De eerste winkel zal dit jaar in december in Jakarta worden geopend. 

Ramayana is van plan om met deze nieuwe ontwikkeling haar foodretail-activiteiten uit te breiden en de naam van haar bestaande winkels te veranderen in 'Spar'. "Om het totaal aantal winkels op 30 te brengen, zullen wij zowel nieuwe vestigingen openen als de naam van onze bestaande filialen wijzigen," zegt Setyardi Surya, directeur van Ramayana.

Spar International is 's werelds grootste food winkelketen. Wereldwijd hebben zij meer dan 12.000 winkels met in 2013 een omzet van ruim 33 miljard euro. "De strategie van Ramayana komt overeen met die van Spar International, waardoor het een geschikte partner is om samen te werken met toonaangevende lokale en regionale ketens op de groeimarkten in Aziƫ," zegt Tobias Wasmuht, internationaal retail-directeur.

"Door deze samenwerking verenigen we het beste van Spars wereldwijde expertise op het gebied van retail met de uitgebreide kennis van Ramayana over de Indonesische consument. Ramayana heeft een bewezen succesformule en een sterke ondernemers-cultuur. Hiermee is zij een grote strategische partner voor Spar International," voegt Wasmuht toe.

Bron: retail-business-review.com

Publicatiedatum: