Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PEQ bouwt dienstverlening verder uit

Tholen - PEQ, gevestigd op bedrijventerrein Westerlee in De Lier, is een gevestigde naam in het verpakken van vruchtgroenten. Naast paprika, tomaat en komkommer als hoofdproducten biedt het bedrijf tegenwoordig alle mogelijkheden om andere producten te verpakken. De klantengroep van PEQ bestaat voornamelijk uit Nederlandse exporteurs.

In het Nederlandse productieseizoen ligt de nadruk op het verpakken, ompakken en bestickeren van glasgroenten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en hier wordt nadrukkelijk in geïnvesteerd. Met certificaten voor BRC, ISF, Skal en QS laat PEQ zien er alles aan te willen doen om een serieuze rol te spelen in de verpakkings-wereld. Door een goede in- en uitgangscontrole in combinatie met verse producten van vaste producenten garandeert PEQ de kwaliteit waar de klant recht op heeft.



De leidinggevende werkzaamheden worden verricht door een groep ervaren, vaste medewerkers. "We keuren, verpakken en indien de klant het wenst, verzorgen we ook het binnenlands transport. Voor een verpakkingsbedrijf is continuïteit zeer belangrijk en daarom zijn wij nadrukkelijk op zoek naar een lange termijnrelatie met onze klanten.We hebben hier voldoende ruimte ter beschikking en zijn uitgerust met een modern machinepark zodat wij op elke verpakkingsvraag in kunnen spelen. Daarnaast bieden we met onze koelruimte de nodige op- en overslagfaciliteiten aan", zegt Maarten Voois, directeur van PEQ.

Naast het verpakken in opdracht van de klant verhandelt PEQ ook eigen product. De verdeling is ongeveer 50-50. Naast het assortiment verpakt product wordt er ook onverpakt product aangeboden. Het bedrijf kan jaarrond paprika's aanleveren in elke gewenste verpakking en heeft recent het assortiment uitgebreid met enkele specifieke tomatensoorten. Om het pakket ook in de winter dagelijks compleet aan te kunnen bieden werkt PEQ met een aantal vaste, gerenommeerde leveranciers uit Spanje en Israël. "PEQ heeft zich de afgelopen winterperioden gespecialiseerd in het verpakken van overzees importfruit", aldus Maarten. "Het product wordt vaak aangeleverd in bulkverpakking en wij zorgen dan voor de gewenste kleinverpakking. Hierin kan snel geschakeld worden op de behoefte van de afnemer."

PEQ is een bedrijf in ontwikkeling dat in de wintermaanden nog capaciteit beschikbaar heeft om de activiteiten uit te breiden. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om te informeren naar de mogelijkheden op het gebied van handel en het verpakken van alle mogelijke soorten groenten en fruit. "U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek bij ons op het bedrijf, waarbij wij u meteen kunnne rondleiden. Uiteraard zijn wij ook bereid om bij u op het bedrijf langs te komen", besluit Maarten.

Voor meer informatie:
Maarten Voois
PEQ B.V.
Jogchem van der Houtweg 13
2678 HA De Lier
Tel: 0174-613206
m.voois@peq.nl
www.peq.nl