Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food Valley UK Tour 2014

Voor ondernemers in food met interesse voor nieuwe kansen in het Verenigd Koninkrijk organiseert Food Valley NL samen met de Nederlandse ambassade in Londen de Food Valley UK Tour 2014. De Food Valley UK Tour 2014 is gepland op dinsdag 18 en woensdag 19 november 2014. Tijdens de tweedaagse tour zal een excursie naar een of meerdere foodbedrijven plaatsvinden. Daarnaast vindt een matchmaking-event in samenwerking met het Enterprise Europe Netwerk plaats en zijn er mogelijkheden om te netwerken met Britse bedrijven.

Food Matters Live De Food Valley UK Tour 2014 sluit aan bij Food Matters Live de foodbeurs die van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 november 2014 plaatsvindt in het conferentiecentrum ExCeL in Londen. Food Matters Live biedt de mogelijkheid tot het bijwonen van de seminars, conferenties en een beursbezoek. Food Matters Live is een beurs voor innovatieve foodbedrijven. Er worden meer dan tachtig verschillende conferenties en seminars op het gebied van voeding, gezondheid en voedingsmiddelen georganiseerd. Op de beursvloer zullen ruim tweehonderd exposanten (leveranciers en organisaties) aanwezig zijn met een stand. Deelname aan de Food Valley UK Tour 2014 is een goede gelegenheid om uw netwerk in het Verenigd Koninkrijk uit te breiden. Belangstellenden kunnen hun interesse aangeven bij Ynske Ackerman.


bron: Food Valley NL
Publicatiedatum: