Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin van der Velden, Guido Frackers, Jaap Hoevenaar, Ramon de Graaf, Ron Kabalt, Richard en Ton den Boer

Mountainbiketocht Duchenne Heroes 2014 weer van start

4NICK neemt jaarlijks deel aan Duchenne Heroes. Duchenne Heroes is een monster mountainbiketocht van ruim zevenhonderd kilometer die off road wordt afgelegd. Op zondag 14 september vertrekken we vanuit Frankrijk en rijden we in zeven dagen door de Belgische Ardennen en het Duits-Belgische grensgebied naar de finish in Nijmegen.



We doen dit om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar bestrijding van de spierziekte van Duchenne. Duchenne is een spierdystrofie waarbij de spieren langzaam afbreken en uiteindelijk op jonge leeftijd fataal is. 4NICK is een amateursportteam wat meestrijdt tegen de ziekte van Duchenne. Wij rijden voor Nick, Avram en Ilco.



De 4NICK-rijders zijn Edwin van der Velden, Guido Frackers, Jaap Hoevenaar, Ramon de Graaf, Ron Kabalt, Richard en Ton den Boer. 4NICK wordt begeleid door Dokter Fuentes en Pieter Kuivenhoven. 4NICK heeft ook een eigen Facebookpagina. 4NICK is dankbaar dat we dankzij onze sponsoren een mooi bedrag kunnen doneren aan Duchenne Parents.



4NICK heeft dit jaar een comfortabel onderkomen voor de nachtrust om de ontberingen op de mountainbike te kunnen doorstaan. Zij zouden het mooi vinden als u ook deze wedstrijd met ze "meerijdt". U kunt ze sponsoren via http://www.duchenneheroes.nl/4nick_6 .

Voor meer informatie:
Terra Natura International B.V.
Ton de Boer
Honderdland 411, 2676LV Maasdijk
Telefoon: +31 174519136
E-mail: ton@tniholland.nl
http://www.tniholland.nl
Publicatiedatum: