Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bedrijfspand MCR Machinery

MCR Machinery is een machinebouwer die denkt in kansen, oplossingen en uitdagingen. Sinds de oprichting in 2007 is MCR Machinery meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en installeren van roestvrijstalen machines voor de groenteverwerking. Hoofdzakelijk worden er verwerkingsmachines geproduceerd zoals: trommelwassers, doppentrommels, polishers, snijmachines, met bijbehorende elevators etc.

Duidelijke meerwaarde van MCR Machinery is het inmeten en meedenken ter plaatse bij de klant en de hoge mate van flexibiliteit en inzetbaarheid voor wat betreft de installatie en het onderhoud van de machines. Uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine is dat de bezettingsgraad zo hoog mogelijk is. Constructie en materialen worden daarom zodanig gekozen, dat de benodigde tijd voor onderhoud en reparatie zo kort mogelijk is. Belangrijke randvoorwaarde is het eenvoudig schoonhouden, eveneens in een zo kort mogelijke arbeidstijd, van de machines uit oogpunt van hygiƫne en voedselveiligheid



Om aan de groeiende klantenkring de optimale service te kunnen blijven bieden is er recent een nieuw bedrijfspand aangekocht in Marknesse. Medio december zal er een openingsevenement worden georganiseerd om bestaande afnemers en belang-stellenden een goede indruk te geven van de mogelijkheden die MCR Machinery te bieden heeft.
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


MCR Machinery
Oudeweg 12
8316 AC Marknesse

Tel: 0630 5827 42
info@mcrmachinery.nl
www.mcrmachinery.nl

Publicatiedatum: