Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

All-round veiligheidscheck ADN-leden

Groente en vers-specialisten die eet- en drinkwaren bereiden, verwerken, vervoeren of behandelen, moeten volgens de Warenwetregeling "Hygiëne van levensmiddelen" hun productiewijze zo beheersen dat zij de veiligheid van hun producten kunnen garanderen. Volgens de hygiënecode AGF Detailhandel is hygiënisch werken een absolute voorwaarde om de veiligheid voor de consument te kunnen garanderen. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit controleert op de naleving van deze warenwetregeling. Het is verplicht om met een voedselveiligheidssysteem te werken.

De meeste bedrijven vragen zich dan ook af hoe ze de balans kunnen vinden tussen niet te moeilijke procedures, acceptatie van de juiste hygiëne maatregelen door het personeel en efficiënt werken.
MeduProf-S is een internationaal bedrijf dat in de Benelux groente en vers bedrijven ondersteunt met praktijkgerichte oplossingen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en belevings- en klantgericht werken.
Naast audits, HACCP handboeken en trainingen gaat MeduProf-S met u op zoek naar mogelijkheden om efficiënter, klantvriendelijker en hygiënischer te werken. Uiteindelijk leidt dit tot kostenbesparing en verdient iedere ondernemer die investering op termijn weer terug. Daarnaast houden we onze klanten met een pro-actieve werkwijze op de hoogte van eventuele veranderingen in wet en regelgeving.

Enkele voorbeelden waarmee we groente en vers-bedrijven van dienst kunnen zijn:
  • All-round veiligheidscheck
    - Een voedselveiligheidsaudit
    - Een risico inventarisatie en evaluatie
  • Professionalisering: THT verlenging, natuurlijke smaakversterking, voldoen aan hygiëne en leveringseisen aan zorginstellingen, conceptontwikkeling, etc.
  • Trainen en motiveren van medewerkers in HACCP, verkoop, motivatie en klantvriendelijkheid.
  • Begeleiding van voedselveiligheids- en hygiëne trajecten zowel preventief als na waarschuwing of afkeuring van de NVWA. 
  • Een web-shop www.zorgmetvisie.nl waar kwaliteitsproducten voor vers-bedrijven en zorg tegen scherpe prijzen gekocht kunnen worden.
  • Voldoen aan wet en regelgeving wat betreft Listeria en Allergenen.


Sinds augustus 2014 heeft MeduProf-S een samenwerkingsovereenkomst met ADN. Samen met ADN heeft MeduProf-S de All-round veiligheidscheck ontwikkeld die voor leden van ADN voor 295 € (normale prijs 380 €) uitgevoerd wordt. Leden van ADN krijgen daarnaast 5% korting op de al lage prijzen in de web-shop (meer dan 6000 artikelen) www.zorgmetvisie.nl. Maak kennis met ons in stand 314 en ontvang een coupon voor een kennismakingskorting in onze webshop.
Publicatiedatum: