Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voeding Nu Basics bijeenkomst:

Superfood, fastfood & raw food op 4 november

Superfoods hebben afgelopen jaren een opmars gemaakt. Producten als hennepzaad, chiazaad en gojibessen die eerst alleen bekend waren bij de alternatieve gezondheidsgoeroes, lijken steeds meer gemeengoed geworden.
Dit jaar organiseert Voeding Nu Basics een interessante bijeenkomst op 4 november 2014 waarbij aandacht wordt gegeven aan de betekenis van superfood, fastfood en raw food voor de gezondheid.

Superfood om de normale maaltijd aan te vullen? Of gaan we voor raw food? Menig consument heeft met superfood, fastfood en raw food te maken, al was het maar door de grote aandacht die de media eraan geven. Kun je gezond kiezen voor een van deze drie of kun je er voor je gezondheid maar beter van afblijven? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens de bijeenkomst. U wordt geïnspireerd door sprekers als: Stephan Peters, Wouter de Jong en Ynecke Vocking.
Gerald Bartels zal tijdens deze middag een interactieve rondleiding geven door het bijzondere gebouw: The Scelta Institute.

Meer informatie, volledig programma, inschrijven: www.voedingnu.nl/superfood

10.30 – 16.00 uur
Scelta Mushrooms, Venlo
Publicatiedatum: