Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
meer dan 1 miljoen opgehaald

Best Fresh Foundation, Argos en QPI rijden Ride for the Roses

De Best Fresh Group heeft met de Best Fresh Foundation een organisatie die diverse goede doelen steunt. Laatst zwom Ruud Zwinkels nog voor de zenuw-spierziekte ALS mee in A Local Swim en steunde daar door zijn inzet, maar ook financieel stichting ALS mee. Gisteren hebben ze met een groep van 15 personen mee gereden met de Ride for the Roses om het KWF te steunen.

In totaal is er die dag bijna 1.2 miljoen opgehaald. Het doel van de Ride for the Roses is met een unieke fietstocht een vuist maken in de strijd tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.



Ook QPI was goed vertegenwoordigd. Traditiegetrouw is QPI zaterdag al op de fiets gestapt en naar de start locatie gereden, dit jaar in Goes. De pre-ride is dit jaar samen gereden met Noviflora, plantenexporteur gevestigd in Naaldwijk.
"Tijdens de 120km lange tocht door het mooie Zeeland zijn we uiteraard weer goed verzocht door o.a. FlexiVers en orchideeën teler Phalaenova waar we van een heerlijke lunch konden genieten. Om 17:00 zij we met alle andere pre-ride groepen welkom geheten in het gezellige centrum van Goes. 's-Avonds hebben we een gezellige barbecue gehad om de inwendige mens te verzorgen", laat het bedrijf weten.
 

"Op zondag zijn we met 29 QPI team leden gestart en na ruim 100 kilometer kwam iedereen ook weer over de finish, een top team prestatie! In onze 'rugzak' zat een super mooi bedrag van € 35500,- Met dank aan leveranciers, klanten, familie en vrienden hebben we dit geweldige resultaat kunnen behalen. Het is een fantastisch bedrag voor een super belangrijk doel. Iedereen die hieraan heeft me geholpen op wat voor manier dan ook, bedankt! We hopen volgend jaar weer op ieders inzet en bijdrage te mogen rekenen en volgend jaar in Aalsmeer zijn we er zeker weer bij!"


Argos Packaging & Protection, totaalleverancier van verpakkingen en beschermende materialen, heeft afgelopen weekend tijdens de Ride for the Roses een cheque overhandigd met een totaalbedrag van maar liefst € 22.080,- Ook dit jaar heeft Argos met een team bestaande uit 50 fietsers meegedaan aan de Pre-Ride (200 km) en de Ride for the Roses (100 km) in Goes. Gedurende dit jaar hebben de fietsers van het Argos Cyclingteam diverse acties georganiseerd om een zo hoog mogelijk bedrag te realiseren voor het KWF. Het bedrag van vorig jaar is hiermee dan ook ruim overtroffen. De opbrengst van de Ride for the Roses 2014 zal ten goede komen aan het onderzoek van prof. Dr. Schumacher naar immunotherapie.


Publicatiedatum: