Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geen brug te ver

Freshriders zetten zaterdag koers naar Goes

Op zaterdag 6 september fietsen ruim 50 Freshriders dé pre-ride van de AGF sector, de Freshride. Ook dit jaar gaan zij, samen met groenten en fruit, de strijd aan tegen kanker. Het thema van dit jaar is 'geen brug te ver'. Het startschot zal zaterdag om acht uur gegeven worden door Jelte van Kammen, algemeen directeur telers-coöperatie Harvest House, waarna hij zelf ook snel op de fiets zal springen. Hij schiet de 50 deelnemers weg bij TNI te Honderdland. De deelnemers onder wie veel telers en medewerkers van bedrijven uit de AGF-branche zullen vanuit Maasdijk via de eilanden naar Goes fietsen waar zij, samen met de andere pre-riders worden verwelkomd. Zondag fietsen de Freshriders ook mee aan de Ride for the Roses waar ze ook direct de opbrengsten van de groentedozen verkoop zullen overhandigen aan de KWF kankerbestrijding.



Nieuwe naam én nieuwe look
Dat stichting FrEsride dit jaar is omgevormd naar Stichting Freshriders was al bekend, maar hierbij hoort natuurlijk een nieuwe look. Daarom heeft Panorama Studios, creatief sponsor van de Freshriders, niet alleen een nieuw logo ontworpen maar ook een gloednieuw tenue en website. Met deze website kan de stichting volgens haar deelnemers nog jaren vooruit. Benieuwd naar de nieuwe website van stichting Freshriders? Kijk dan op www.freshriders.nl

De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF sector zoveel mogelijk geld om te halen voor het goede doel. Doelstelling is om naast een mooi bedrag te doneren aan de organisatie van de Ride for the Roses een klein gedeelte te gebruiken voor lokale goede doelen zoals afgelopen jaar Stichting Leergeld Westland.

Publicatiedatum: