Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kasbonenteelt onder glas

Held van de smaak Overijssel: Peter Hollander



De verkiezing Held van de Smaak 2014 staat in het teken van bonen en peulvruchten. De Held van de smaak Overijssel is geworden: Peter Hollander met zijn unieke Kasbonen. Een mooi open gewas, een lange vlezige peul met kleine zaden. Dat zijn de Kasbonen van teler Peter Hollander! Het is een uniek ras dat alleen door Peter Hollander wordt geteeld.



De beschermde teelt onder glas zorgt er niet alleen voor dat de planten snel en lenig omhoog klimmen, maar ook dat de peulen zacht en vlezig zijn. Door met zorg het goede oogstmoment te kiezen, blijven de lange bonen fris en stevig, ook als ze hun weg naar de keuken nog moeten vinden. Peter Hollander teelt zijn bonen in verwarmde kassen, zodat het hele jaar door dit unieke product geleverd kan worden! De smaak is dan ook zonder meer bijzonder. Die kun je niet beschrijven. Die moet je proeven!



De delicate smaak is even bijzonder als de eerste Hollandse asperges van het seizoen of bij het ochtendgloren geplukte zongerijpte aardbeien. Probeer het eens en je bent verkocht!



Deze unieke kasbonen zijn onder het merk 'De Echte Hollander" exclusief verkrijgbaar voor en bij de AGF specialist via groothandel Postuma uit IJsselmuiden.

www.postuma.nl
Publicatiedatum: