Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers promoten zichzelf komend weekend bij Vomar Voordeelmarkt

Vomar Voordeelmarkt geeft in het weekend van 23 en 24 augustus een aantal Nederlandse telers de mogelijkheid hun producten extra onder de aandacht te brengen.

De telers houden in een drietal winkels in Haarlem en Schagen proeverijen om zo de diversiteit, smaak en kwaliteit van Nederlandse groente en fruit te promoten. De winkelbezoeken van de Nederlandse telers maken onderdeel uit van de landelijke campagne van de coalitie #SamenSterk, een initiatief als reactie op de Russische boycot op groente en fruit uit de Europese Unie. Vomar Voordeelmarkt heeft zich na Hoogvliet en Boni bij dit initiatief aangesloten.

Extra promoten

Ook door middel van haar winkel- en klantcommunicatie zal Vomar Voordeelmarkt de Nederlandse groente- en fruitproducten extra blijven promoten. Een coalitie van 11 belangrijke spelers uit de tuinbouwsector wil de Nederlandse consument bewegen de consumptie van Nederlandse groente- en fruitproducten te vergroten. Nederlandse groente en fruit zijn onder andere te herkennen aan het #SamenSterk logo.

Coalitie

Campagnemanager Wouter Staal van #SamenSterk verwacht dat nog meer supermarktketens zich de komende tijd aan zullen sluiten om Nederlands groente en fruit extra onder de aandacht te brengen. De coalitie bestaat uit: RedStar, Looije, Greenco, ZON fruit & vegetables, Harvest House, DOOR Partners, Van Nature, LTO Nederland, Koppert Cress, The Greenery en Best of Four.


Bron: Stichting Samen Sterk
Publicatiedatum: