Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Faillissement AGF-horecaleverancier Kuijper & Honselaar

Fa. Kuijper En Honselaar & Zoon uit Amsterdam is op 15 augustus door de rechtbank in Den-Haag failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. J.P.W. van Bohemen. Kuijper & Honselaar was actief als horecaleverancier in Amsterdam, van waar het horeca-ondernemingen al ruim 33 jaar voorzag van topkwaliteit AGF. Tot de referenties behoorden onder meer Doubletree by Hilton, The Butcher, Chef's table, Foodpartners, Mövenpick Hotel Amsterdam, The grand, Momo, Restaurant Vermeer, Dylan en Hilton.

Fa. Kuijper En Honselaar & Zoon werd geleid door Vincent Honselaar, als opvolger van vader Rob. Het bedrijf leverde een breed assortiment met dagelijkse aanvoer vanaf Rungis en producten vanuit Italië, België, Engeland en oogst van Hollandse bodem. Kuijper En Honselaar & Zoon werkte met een zesdaagse levering met meerdere ritten per dag. In mei dit jaar maakte het bedrijf bekend intensief te gaan samen werken met het gerenommeerde horecagroohtandelsbedrijf VHV Jongens in Oostzaan.

Bij het bedrijf was niemand telefonisch bereikbaar voor een reactie.
Publicatiedatum: