SAB Catering zet Hollandse groente- en fruitproducten op de menukaart
Samen Sterk
Judith Veerman, productmanager SAB Catering, laat weten: "Toen wij hoorden van de Stichting Samen Sterk, die de afname van de geboycotte groente- en fruitsoorten van de Hollandse telers in eigen land helpt vergroten, is SAB direct in actie gekomen. Er zijn een zestal recepturen opgesteld waar de belangrijkste Nederlandse producten, die nu geboycot worden, in zitten. Dit zijn de Hollandse tomaten, komkommers en paprika's. Wij verwachten dit uit te breiden met ook Nederlandse fruitproducten. In alle restaurants zullen vanaf volgende week aankondigingen staan om deze Hollandse gerechten onder onze ruim 25.000 lunchgasten te promoten. Ook zullen wij het consumeren van de groente- en fruitproducten van eigen bodem stimuleren door deze producten extra toe te voegen aan salades, als garneringen van broodjes en bij toppings voor soepen. Voor SAB is dit een actie die volledig aansluit bij onze bedrijfsfilosofie om zoveel mogelijk streekproducten en producten van het seizoen te kiezen. En wat is nu lekkerder dan een Nederlands product met een volle, unieke en vaak ouderwets lekkere smaak!", aldus Judith Veerman.