Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groente- en fruitpakket te koop voor Ride for the Roses

Net als vorig jaar doet FlexiVers ook dit jaar weer samen met QPI mee aan de Ride for the Roses. Dit jaar is de tocht op zondag 7 september door het mooie Zeeuwse landschap. We rijden met 14.000 fietsers om een vuist tegen kanker te maken en geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Doe met ons mee!
We willen jou vragen ons te steunen. Bestel via arnold@flexivers.nl een goed gevuld FlexiVers groente- en fruitpakket met genoeg eten voor een hele week! De kosten zijn maar €19,95! We bezorgen het pakket op dinsdag 26 augustus en/of dinsdag 2 september (Alleen in Hardinxveld, Sliedrecht en Papendrecht, andere plaatsen graag in overleg). Het pakket kan ook worden opgehaald bij FlexiVers. Wij doneren dan per kistje €15,- aan het KWF. Het groente- en fruitpakket is gevuld met zoveel mogelijk Hollandse en seizoensproducten van eigen (regionale) tuinders en leveranciers.

Bestellen
Wil je ons steunen? Bestel dan jouw groente- en fruitpakket door een e-mail te sturen naar arnold@flexivers.nl. Op die manier steun je het goede doel en geniet je een week lang van heerlijk en gezond eten! Meer pakketten bestellen of als relatiegeschenk weggeven is natuurlijk altijd mogelijk. Alvast ontzettend bedankt! PS: Wanneer het groente- en fruitpakket van dinsdag 26 augustus in de smaak valt, kan je voor dinsdag 2 september heel gemakkelijk een nieuwe bestelling doen. Het tweede pakket bevat namelijk weer andere producten.
Publicatiedatum: