Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BroccoCress nu in het winkelschap

Superfood is een term die gebruikt wordt voor producten met bijzondere kenmerken. Groenten en fruit hebben van nature deze eigenschappen en verse broccoli is daarbij één van de gezondste. Het staat bekend om zijn positieve bijdrage, zoals het versterken van de weerstand. Broccoli is niet alleen rijk aan vitaminen en mineralen, maar bovendien aan sulforaphane; een stof die antioxidanten en enzymen in immuuncellen activeert. BroccoCress, kiemplantjes van broccoli, met een milde broccolismaak bevat een gehalte sulforaphane, dat gelijk is aan de hoeveelheid die in een hele plant zit. In de trend naar voedingsmiddelen die goed voor je lichaam zijn, kan BroccoCress dan ook met recht een superfood genoemd worden. Het ligt nu in een duidelijk herkenbare verpakking in het winkelschap.



Discover Fresh BroccoCress is de cress van broccoli! Een milde broccolismaak, sommige fijnproevers vinden het een beetje radijsachtig. Heerlijk te combineren met een broodje kaas, in salades en geschikt voor het afmaken van soepen en sauzen. De hoogste concentratie sulforaphane zit in het zaad van de broccoli. Bij het groeien van de broccoli verspreidt de stof zich in de hele plant. Je moet broccoli dan ook jong eten om maximaal te profiteren van deze inhoudsstof. Cress, de kiemplantjes, zijn daarom de makkelijkste, en lekkerste, vorm.
 
BroccoCress is een product van Koppert Cress, bekend van de vele varianten kiemplantjes, met grote variatie in smaak en verschijning. Het bedrijf richt zich op de gastronomie en professionele gebruikers. Een aantal producten, die ook voor de consument aantrekkelijk zijn, worden als Discover Fresh via de retailkanalen aangeboden. 's lands grootste super voert, na een geslaagde proefperiode, sinds kort deze krachtige variant van broccoli haar assortiment.
 
Publicatiedatum: