Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV

Van Soest Coldstores kiest Belgische WMS oplossing

Van Soest Coldstores uit Rijkevorstel heeft onlangs de keuze gemaakt om een nieuw WMS te implementeren gebaseerd op de bedrijfssoftware van Microsoft, Dynamics NAV. Voor de klanten van Van Soest Coldstores is een duurzame supply chain van belang. Om het bedrijf naar een nog hoger niveau te brengen is een contract afgesloten met het Nederlandse bedrijf Boltrics Professionals bv uit Ede voor de implementatie van BVBVK Dynamics, dé standaard WMS oplossing voor koel- en vrieshuizen in België welke in samenwerking met de Belgische vereniging BVBVK is ontwikkeld.

Anton Maurits:
Directeur Anton Maurits van Van Soest Coldstores over zijn keuze: "We zijn uitermate blij met de samenwerking met Boltrics om onze werking van het voorraadbeheer op een hoger niveau te tillen en zodoende een perfecte partner voor onze klanten te zijn. Samen met Boltrics wordt er gekozen voor een standaard, hypermoderne softwareoplossing die altijd up-to-date is. Mede dankzij deze investering zijn we samen met onze klanten meer dan ooit klaar voor de toekomst!"



Informatie in de Supply Chain
Informatie in de Supply Chain op een hoger niveau tillen is één van de belangrijke doelen van Van Soest Coldstores. In eerste instantie bereikt Van Soest dit door de eigen vrieshuizen op één systeem te zetten. Dat maakt het mogelijk om eenvoudig voorraad te verplaatsen en warehouse capaciteit optimaal te benutten zonder dat dit hoge kosten en veel administratieve handelingen met zich meebrengt. De klant merkt hier niets van want die wordt bediend op hetzelfde hoge niveau van informatievoorziening doordat de software dit soort processen optimaal ondersteund en zeer open is waardoor informatie zeer eenvoudig ontsloten kan worden.

Doordat BVBVK Dynamics de standaard oplossing is voor koel- en vrieshuizen in België is het mogelijk om de gegevensuitwisseling tussen eigen warehouses ook met collega's in de branche mogelijk te maken. Voor de klanten ontstaat hierdoor een single point of contact in de Supply Chain, zij hoeven maar één keer hun informatie aan te leveren en daarna verzorgt de software de onderlinge communicatie.
Als voorbeeld kan de situatie van een stock overflow gebruikt worden. Dit komt regelmatig voor omdat aan- en afvoerstromen geen regelmatig patroon hebben. Doordat collega bedrijven van dezelfde software gebruik maken kan de voorraad op een eenvoudige manier verplaatst worden tussen de verschillende warehouses van de verschillende bedrijven. Dit zonder dat er sprake is van veel administratieve handelingen, en zonder wijzigingen in informatievoorziening richting de klant. De klant krijgt dus dezelfde informatie, op eenzelfde manier aangeleverd of zijn voorraad nu bij vrieshuis A of B staat.

Over Van Soest Coldstores

Van Soest Coldstores N.V. situeert zich in de Koel- en Vriessector. Het bedrijf verzorgt 1984 alles voor hun klanten betreffende de diepvriesopslag van voedingsproducten voor humane consumptie, o.a. handling/overslag, invriezen, stockage, export documentatie, VAL – activiteiten, orderpick & distributie (locatie Westerlo). Van Soest heeft klanten in alle onderdelen van de food-business (zoals vlees-, fruit-, groenten-, frites-, visserij- als zuivelproducten).

Over BVBVK Dynamics
BVBVK Dynamics is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en biedt een complete en geïntegreerde totaaloplossing voor logistiek dienstverleners die actief zijn in de Koel- en Vries logistiek. Alle bedrijfs- en logistieke processen worden vanuit één softwareproduct ondersteund. De basis is dus standaard Microsoft Dynamics ERP aangevuld met onder andere WMS, TMS, RF-scanning, Web portalen, EDI, uitgebreide rapportage tools etc. De software is modulair opgebouwd wat betekend dat elk bedrijf zijn eigen samenstelling kan kiezen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met alleen WMS te beginnen en dit later aan te vullen met andere modules. Dit alles tegen een sterk concurrerende prijs en gebaseerd op gebruiksvriendelijke Microsoft technologie, die continue doorontwikkeld wordt.

Voor meer informatie:
www.boltrics.be
sales@boltrics.be
+31 (0)318 742 550
Publicatiedatum: