Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Cultivate '14: Grootste tuinbouwbeurs in Amerika

Vorige week werd de Cultivate'14 georganiseerd, de grootste tuinbouwbeurs van Noord-Amerika. In totaal werden er tot en met dinsdag meer dan 10.000 bezoekers geteld en volgens de organisatie is dat de beste opkomst in meer dan tien jaar. Bijzonder aan de beurs is bovendien dat het event geen commerciële insteek heeft. De opbrengst gaat geheel terug naar de sector.



Ook Nederland was uiteraard goed vertegenwoordigd. Onder andere Logiqs Agro, VB Group, Mardenkro en BOM Group waren aanwezig.

Naast deelnemers uit de VS, Canada en Mexico wisten ook geïnteresseerden uit meer dan 22 andere landen Ohio te vinden. Daarmee waren Afrika, Azië, Centraal-Amerika, het Midden-Oosten, Oceanië, Zuid-Amerika en uiteraard Europa vertegenwoordigd. Het event is tuinbouwbreed, wat betekent dat er ook aandacht is voor de planten- en sierteeltsector. 

Michael Geary, die aan het hoofd stond van deze 86e editie, was in ieder geval tevreden. "Cultivate is niet alleen een beurs. Het is een ervaring waarbij ook diverse educatieve programma's aangeboden worden. Nieuwe rassen en producten worden geïntroduceerd en ook voor netwerken is gelegenheid. Bezoekers vinden het leuk en inspirerend - ik denk omdat er voor iedereen wel wat te vinden is." 

Cultivate'15 vindt plaats in Columbus, Ohio, van 11 tot 15 juli 2015.