Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie keer winst voor Paardekooper Van der Windt Group

'Een prestatie van buitengewone klasse,' zo wordt de winst van de Paardekooper Van der Windt Group omschreven door initiatiefnemer Out.of.Home shops. Drie dochterbedrijven Halma, Depa en Paardekooper hebben een Out.of.Home Award gewonnen in de Categorie Non-Food. De Award is een graadmeter voor de relatie tussen fabrikanten en hun handelspartners. De overwinning is voor de Paardekooper Van der Windt Group een schitterende prestatie en een kroon op het werk van alle medewerkers.



De relatie tussen fabrikanten en handelspartners
De Out.of.Home Awards (vroeger bekend als de 'Gouden Partner Awards') brengen de relatie tussen fabrikanten en handelspartners in kaart. Aan de hand van een uitgebreide online enquête worden fabrikanten door hun relaties beoordeeld op diverse onderdelen, zoals rendement, meedenken, omzetbijdrage en promotionele ondersteuning.

Een gewaardeerde partner
De toekenning van de awards gaat per segment: Sport & Leisure, Convenience, Petrol, Catering en Fastservice. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderscheiden, waaronder Non-Food. De Paardekooper van der Windt Group viel voor deze categorie driemaal in de prijzen. Halma in het Segment Convenience, Depa in het Segment Fastservice en Paardekooper in het Segment Petrol. Deze overwinning getuigt van de grote waardering die Paardekooper Van der Windt Group krijgt van haar relaties. De verpakkingsgroothandel is haar relaties hiervoor enorm dankbaar.

Een groot compliment
Op donderdag 26 juni namen de bedrijven de Awards in ontvangst. Udo Possel, Sales Director bij Paardekooper blikt terug op een geslaagde dag: 'De Paardekooper Van der Windt Group wordt onder meer geroemd vanwege de uitstekende logistieke dienstverlening, doorlopende innovaties en de onderlinge samenwerking tussen de dochterbedrijven, met als focus gezamenlijk meer rendement creëren voor de klant. Deze Awards zijn het geweldige bewijs dat onze klanten onze toegevoegde waarde zien en waarderen. De Awards zijn een enorme stimulans en compliment voor alle medewerkers van ons bedrijf, die zich dagelijks inzetten om samen met onze klanten het verschil te maken.'

Publicatiedatum: