Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Binnenkort ook een Cash&Carry in Antwerpen

Nieuwe en ruimere locatie voor Groothandel Claessens

Tholen - De groothandelsmarkt in Antwerpen voldeed niet meer aan hun eisen. Daarom verhuisde Groothandel Claessens naar een locatie daarbuiten. "De plannen waren er al langer, we zijn op 7 juli officieel verhuisd", vertelt zaakvoerder Tom Claessens. De vorige locatie werd te klein en daarnaast is de markt aan een grondige renovatie toe. Aangezien dit niet gebeurde, waren we genoodzaakt om een mooiere plaats te zoeken. Die hebben we gevonden."


Tom Claessens voor het nieuwe gebouw

Bijna verdubbeld
Het nieuwe adres van de groothandel is Kielsbroek 23. "Qua oppervlakte zitten we nu aan 2.000 vierkante meter, dat is bijna het dubbele", vervolgt Tom. "Het was ook wel nodig vanwege de groei en onze plannen in de toekomst. We doen actief aan prospectie, maar krijgen ook regelmatig klanten die ons zelf benaderen." Sinds 2003 is hij zaakvoerder van de groothandel. Zijn vader had vroeger een groentewinkel en begin jaren '90 is Claessens zich gaan specialiseren in het toeleveren van restaurants en grootkeukens in Antwerpen. "Momenteel hebben we een personeelsbestand van 35 mensen en bedienen we Groot Antwerpen, De Kempen, Brussel en Oost-Vlaanderen. We hebben ook twee locaties in Brugge."



Specialiteiten
"We hebben nog steeds een uitgebreide vers assortiment en leveren primeurs, groenten, fruit en diepvriesproducten. In de loop der jaren zijn er steeds meer specialiteiten bij gekomen zoals kruiden en minigroenten. Wij hebben in huis wat sterrenrestaurants vragen. Ook bieden we diverse Aziatische en Japanse producten. Kwaliteit, versheid en service zijn onze drie pijlers. Onze servicegerichtheid uit zich in het feit dat we alles voor de klant doen."



Cash & Carry
Binnenkort zal de nieuwbouw volledig klaar zijn. "Momenteel doen we alleen distri-butie. De komende tijd gaan we de opslagruimte veranderen in een Cash&Carry, net zoals we in Brugge hebben gedaan. Achter ons gebouw is de METRO gevestigd, dus qua locatie zitten we ideaal. Daar kunnen we producten nu op een mooie manier kunnen presenteren en aanbieden. Klanten krijgen dan de gelegenheid om hier zelf hun producten uit te zoeken."



Voor meer informatie:
Tom Claessens
Groothandel Claessens
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
Tel: +32(0)3 2374429
Fax: +32(0)3 2482068
www.groothandelclaessens.be
antwerpen@groothandelclaessens.be