Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kweker opent bezorgvestiging in Hoorn

De Kweker opent een nieuwe bezorgvestiging in Hoorn. Vanaf 21 juli zullen alle klanten van Wervershoof beleverd worden vanaf het vernieuwde distributiecentrum op de Protonweg. De vestiging in Wervershoof zal dan niet meer gebruikt worden door De Kweker. De nieuwe locatie is gekozen vanwege de goede centrale ligging in het verzorgingsgebied en de mooie zichtlocatie langs de Provinciale weg. Tevens geeft de oppervlakte van 2600m2 ruimte om de komende jaren te groeien.

Vestigingsmanager Peter van Kessel: "We kunnen onze klanten in Noord-Holland gaan bedienen met een speciaal op hen afgestemd totaalassortiment. Het nieuwe onderkomen geeft ruimte om de focus van het assortiment te verbreden met uitbreiding naar het totale verspakket: AGF, vlees, vis en gevogelte. Daarnaast komt er in de nieuwe vestiging een demoruimte waar workshops gegeven gaan worden en waar we klanten kunnen ontvangen en adviseren over specifieke (vers)producten van De Kweker."



De Kweker werkt met producenten en leveranciers die, net als wijzelf, trots zijn op hun product. Stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers met liefde voor hun vak. Die samenwerking met onze partners is wat De Kweker en haar assortiment zo uniek maakt. Al sinds de oprichting in 1968 spelen maatschappelijk verantwoord ondernemen en aandacht voor duurzaamheid een belangrijke rol in de hele bedrijfsvoering.



Publicatiedatum: