Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Business Intelligence voor AGF-handelaren

In een markt waar marges onder druk staan, is het van belang om up-to-date en gedetailleerd inzicht te hebben in de opbrengsten en kosten van je product. Dit inzicht stelt u in staat om snel beslissingen te nemen en bij te sturen als processen niet optimaal verlopen. De benodigde informatie hiervoor ligt opgeslagen in uw ERP-systeem. Maar hoe benader je die gegevens op een snelle, overzichtelijke en betrouwbare manier?



Het Food Management Dashboard van Schouw Informatisering biedt de mogelijkheid om op gestructureerde wijze data te onttrekken aan Microsoft Dynamics NAV en AX. Deze BI-applicatie bestaat uit een standaard set van 80 KPI's en BI rapportages, specifiek voor voedingsmiddelenbedrijven

Partij Administratie Module
Voor de AGF-markt is er een speciale Partij Administratie module toegevoegd aan het Dashboard. Met deze module kunnen dwarsdoorsnedes worden gemaakt van partijen, bijvoorbeeld om partijen door de tijd heen en per leverancier en klant te traceren. Het stelt u in staat marges te berekenen, zoals de Netto omzet en de Bruto- en Nettomarge per klant, artikel en artikeleigenschap.

U kunt met het dashboard ook eenvoudig partijresultaten analyseren, zoals Uitgemelde omzet, Uitmeldresultaat, correcties en het partijresultaat per partij, leverancier, artikel en artikeleigenschap.

Voor een compleet overzicht van de KPI's en rapportages in het Food Management Dashboard kunt u de brochure aanvragen.
Publicatiedatum: