Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brazilië: nieuw internetplatform ter bevordering van de buitenlandse handel gepresenteerd

De Braziliaanse regering heeft afgelopen week het nieuwe internetplatform 'BrazilExport - Trade and Investment Guide' gepresenteerd, meldt de Duitse website Fruchthandel.de. Het doel van deze website is het bevorderen van de buitenlandse handel.

Op de website vindt men in het Engels, Spaans en Portugees informatie over onder andere de import-, export-, en investeringsmogelijkheden in het Zuid-Amerikaanse land, informatie over de logistiek en douanevoorschriften, evenals informatie over actuele ontwikkelingen en bijeenkomsten. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf vragen aan 'BrazilExport' te stellen.

Neri Geller, de Braziliaanse minister van Landbouw die het platform samen met de ministeries van Internationale Betrekkingen en Economische Zaken heeft ontwikkeld, ziet 'BrazilExport' als belangrijk instrument ter vereenvoudiging en ontbureaucratisering van de buitenlandse handel. De landbouwsector in Braziliƫ ontwikkelt zich snel en is met steeds meer bureaucratie verbonden. In deze situatie is het van beslissende waarde om bedrijven op een eenvoudige manier informatie ter beschikking te stellen.
Publicatiedatum: