Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sofie Lambrecht van VLAM naar BelOrta

Tholen - BelOrta is verheugd te kunnen aankondigen dat Sofie Lambrecht vanaf 1 januari 2015 bij BelOrta komt werken. Sofie startte haar professionele loopbaan bij IT-distributeur Tech Data. Als product manager voor HP was zij verantwoordelijk voor het stockbeheer, b2b-marketing en het aansturen van de sales. Sinds december 2010 is Sofie in dienst bij VLAM. Gedurende de afgelopen 3,5 jaar was zij verantwoordelijk voor de promotie van Belgische groenten en fruit in binnen- en buitenland. Sofie blijft nog tot eind november aan boord bij VLAM en zal vanaf 1 januari 2015 bij BelOrta starten als marketing manager. BelOrta kijkt de toekomstige samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.



BelOrta sterker profileren
Directeur Filip Fontaine vertelt: "Wij hebben de intentie om vanaf volgend jaar BelOrta wat sterker te profileren om de kwaliteit van ons product en bedrijf te verhogen. In eerste instantie focussen we op meer naamsbekendheid in Belgiƫ, de b2c-communicatie. Ten tweede willen we sociale media verder uitbouwen. Daar liggen nog enorme opportuniteiten voor ons. Het derde stuk gaat om de B2B-communicatie. We willen ons meer laten zien in het buitenland. Daarom zullen we ook aanwezig zijn met een aparte stand op de Fruit Logistica in Berlijn volgend jaar. Sofie heeft vanuit VLAM veel ervaring met de b2b en b2c-communicatie en neemt vanuit die ervaring de leiding van het marketing-team."

Sofie Lambrecht zegt in een reactie heel verheugd en fier om aan boord te komen bij BelOrta. "Een grote en dynamische speler in de groente- en fruitwereld. Ik hoop mijn expertise te kunnen inzetten om BelOrta nog steviger op de kaart te zetten."