Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Willem Mourits 25 jaar bij Schrijvershof

Vandaag, 26 juni 2014, is Jan Willem Mourits 25 jaar werkzaam bij Schrijvershof in Oud-Beijerland. In totaal heeft de loodsvoorman zelfs zo'n 33 jaar voor de firma gewerkt, zij het met twee uitstapjes als verkoper in diepvriesproducten en later in het transport.



Jan Willem begon bij Schrijvershof als verkoper op de markt en ventend langs de straat. Later was hij jarenlang de "veilingchauffeur". Jan Willem vervoerde de inkopen (voor de marktkramen en winkels) van de veiling en importeurs in Barendrecht naar het bedrijf in Oud-Beijerland. In een tijd waarin het nog heel gewoon was om als koper zelf je pallets uit te kiezen in de loods bij de leverancier, was het Jan Willem op het lijf geschreven om de krenten uit de pap te halen.

Inmiddels is Jan Willem al weer zo'n 15 jaar de voorman in de loods en is hij met nog net zoveel inzet en overgave als 25 jaar geleden de logistieke spil van het bedrijf. Wilt u Jan Willem feliciteren met zijn jubileum? Bel of mail hem dan op telefoonnummer 0186-643010 of via e-mailadres: jw.mourits@schrijvershof.nl.

Publicatiedatum: