Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colourfultaste winkeldemonstraties paprika weer gestart

Het afgelopen weekend zijn de Colourfultaste winkeldemonstraties paprika weer gestart in Duitsland. De komende drie weken kunnen de shoppers bij Rewe paprika proeven en paprikarecepten mee naar huis nemen. De bedoeling hiervan is hen te informeren over deze gezonde, gevarieerde, gemakkelijke en vooral lekkere groente. Winkeldemonstraties zijn een belangrijk middel om deze boodschap over te brengen en de shoppers te stimuleren tot aankoop van paprika.



Winkeldemonstraties blijven de shoppers stimuleren
Elk jaar worden, in opdracht van de EU, de campagneresultaten gemeten door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Gebleken is dat Duitse consumenten ondertussen onze belangrijkste boodschap "Zin in gezond? Pak Paprika" kennen. Gebleken is ook dat de Duitse consumenten graag meer willen weten over de verschillende bereidingsmogelijkheden zodat zij meer paprika kunnen gebruiken in de keuken. Tijdens de winkeldemonstraties kunnen zij dan ook een brochure met paprikarecepten meenemen. Aanvullend hierop kunnen zij de website www.colourfultaste.de bezoeken en actief worden op de Colourfultaste facebookpagina die inmiddels in Duitsland 10.000 likers heeft.
 
Naast Rewe zullen er ook winkeldemonstraties georganiseerd worden bij Real, Kaufland, Kaiser's en Edeka. Wanneer de deelnemende winkels bekend zijn worden deze op de Colourfultaste website gepubliceerd.


 
Publicatiedatum: