Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lizbeth van den Boogaart nieuwe manager Fresh Park Venlo

De directie van ZON Holding heeft Lizbeth van den Bogaart (33) per 1 september a.s. benoemd tot manager van Fresh Park Venlo. Zij is op dit moment nog werkzaam als projectontwikkelaar bij Fresh Park Venlo.

Van den Boogaard volgt per 1 september 2014 interimmanager Bas Pickkers op, die per deze datum zijn werkzaamheden voor Fresh Park Venlo zal beƫindigen. Wat begon als een interim-periode van een half jaar met als opdracht een nieuwe strategie voor FPV samen te stellen, groeide uit tot een periode van twee jaar. Nu deze strategie is ontwikkeld, heeft de directie van ZON Holding besloten tot de benoeming van een vaste manager voor Fresh Park Venlo.

Door het versconcept wordt Fresh Park Venlo niet alleen in Nederland maar ook daar buiten gezien als een zeer onderscheidend bedrijventerrein. "Ik ben blij dat ik in mijn nieuwe functie een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het terrein mag gaan leveren", aldus Lizbeth van den Boogaard.
Publicatiedatum: