Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonovergoten Autopakkersrally gewonnen door Jasa Packaging Systems

De op donderdag 12 juni verreden derde Autopakkersrally is gewonnen door een van de twee teams die namens Jasa Packaging Systems mee deden. Het winnende team, bestaande uit Joost-Somford en Sandra Somford – Pannekeet, had de minste strafpunten, namelijk 35. Dat waren er net zoveel als het team van Entrec, bestaande uit Albert Hofstede en Ed Kluit, maar het team van Jasa presteerde iets beter in de behendigheidsproef en dat gaf de doorslag. De behendigheidsproef ging om het stoppen op de vastgestelde afstand tussen de auto en een pion. Die afstand moest 20 cm zijn en team Jasa stopte op 18 cm, team Entrec op 16. Het verschil tussen de winnaar en de nummer één bedroeg dus letterlijk 2 centimeter. Op een gedeelde derde en vierde plaats eindigden de teams van Riviera Product Decorations BV en Electro ABI bv, met 45 strafpunten. De vijfde plaats was voor het team van NNZ.



De winnaars gingen naar huis met een model van de Alfa Romeo GTA 1300 Junior. Deze werd gereden door Gijs van Lennep en Toine Hezemans, winnaars van de Divisie 1 (3e plaats overall) van de 4 uren van Jarama in 1972. De start was dit jaar bij Hotel Villa Vennendal in Nunspeet waar een groot deel van de equipes al op woensdag arriveerde voor een diner en netwerkborrel. Donderdagochtend arriveerden de resterende teams en ging de rally van start bij stralend weer. De route ging dwars door de Veluwe. Met 38 deelnemende equipes was dit de grootste Autopakkersrally tot nu toe.

De Autopakkersrally is een initiatief van VerpakkingsManagement en werd dit jaar gesponsord door easyFairs Benelux, Jasa Packaging Systems en SmurfitKappa

Publicatiedatum: