Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe AGF-beurs in Griekenland: Freskon

Freskon, een nieuw evenement voor de Balkan en Zuidoostelijke Mediterraanse landen, zal tussen 23 en 25 april 2015 worden gehouden in Thessaloniki, Griekenland. Het besluit van TIF-Helexpo om Freskon te organiseren, werd aangekondigd op de conferentie van de World Association of Wholesale Markets (WUWM), die plaatsvond in Thessaloniki.

De agrarische sector is van vitaal belang voor Griekenland en andere landen van het Zuidoostelijke Middellandse Zeegebied, omdat het veel banen creƫert terwijl het aanzienlijk bijdraagt aan de groei van het BBP. De doelstellingen van de expositie zijn om lokale Griekse producten te promoten en informatie te leveren over de ontwikkelingen in de sector. Het zorgt daarmee voor de ideale omstandigheden voor zakelijke contacten en transacties.

Het evenement is bedoeld voor bedrijven, die zijn toegewijd aan de verpakking en behandeling van groenten en fruit, tuinbouwimporteurs en -exporteurs, retailers, supermarktketens en logistieke bedrijven. Het zal dienen om een groot aantal producten (zoals verse groenten en fruit, machinerie en verpakkingsmaterialen) te laten zien en om problemen rond kwaliteitscontrole en overheidsvoorschriften op te pakken.

TIF-Helexpo wil dat Freskon de belangrijkste gespecialiseerde expositie van het Zuidoostelijke Middellandse Zeegebied wordt en exposanten en bezoekers aantrekt vanuit alle internationale markten en sectoren. Het moet ook bijdragen aan de stimulatie van de Griekse economie.

Publicatiedatum: