Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Doesburg nieuwe commercieel directeur Vomar

Arie van Doesburg is benoemd tot commercieel directeur van Vomar Voordeelmarkt.
Van Doesburg (49) is op dit moment werkzaam voor Plus en zal per 1 augustus 2014 bij Vomar in dienst treden. Hij is de opvolger van Jacco van Ham, die begin juni het bedrijf heeft verlaten. Na een aantal jaren in de winkels van het familiebedrijf van zijn ouders gewerkt te hebben, startte Van Doesburg begin jaren negentig zijn carrière in diverse functies bij Boni supermarkten en Super de Boer. In 2000 begon hij als inkoper bij Superunie, waar hij in 2003 inkoopmanager werd.

In 2007 werd hij algemeen directeur van Jaguar, een importeur van groenten en fruit om in februari 2009 terug te keren binnen food retail. Bij Plus werd hij unitmanager vers en heeft mede aan de basis gestaan van de nieuwe formulestrategie van de afgelopen jaren. Van Doesburg gaat leiding geven aan de commerciële activiteiten van Vomar Voordeelmarkt met 61 vestigingen en bijna 5.000 medewerkers.


Bron: Levensmiddelenkrant
Publicatiedatum: