Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote groei Nedupack Thermoforming in AGF-sector

Nedupack Thermoforming B.V. is sinds 1988 als private onderneming actief in de kunststof verpakkingswereld en is lid van de wereldwijde ReFlex-alliantie. Het bedrijf is gevestigd in Nederland in de regio van Arnhem, van waaruit gerenommeerde klanten door heel Europa worden beleverd. "Middels een eigen ontwerpafdeling, eigen prototype fabricage, eigen matrijzen fabricage en een eigen geavanceerde productie, zijn wij in staat onderscheidende "custom made" kunststof verpakkingen te realiseren", vertelt Robert de Vries.



AGF verpakkingen, Food verpakkingen, Bio-verpakkingen (PLA), promotionele verpakkingen, blisterverpakkingen, geschenkverpakkingen, transporttrays en beschermende verpakkingen. Onze experts hebben de juiste kennis om uw wensen te vertalen naar werkelijkheid", vervolgt Robert. "De afgelopen 5 jaar heeft Nedupack Thermoforming o.a. in de AGF sector gezorgd voor een forse groei en is van grote toegevoegde waarde voor diverse AGF klanten."



Nedupack Thermoforming B.V. is met een stand aanwezig op de Interpack 2014 van 8 mei tot en met 14 mei 2014 te Düsseldorf, hal 9, stand J23.

Voor meer informatie:
Nedupack Thermoforming B.V.
Innovatie 3
6921 RN Duiven
Tel: +31 (0)26 - 495 05 75
Fax: : +31 (0)26 - 495 05 77
info@nedupack.nl
www.nedupack.nl

 
Publicatiedatum: