Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kookboek voor kinderen met 'zo veel mogelijk groente'

Veggie Kidz van Monique Jansse en Eef Ouwehand is een vegetarische kookboek voor ouders die verantwoord voor hun kinderen willen koken en bakken. De recepten bevatten zo veel mogelijk verse en pure ingrediƫnten. Het boek is niet uitsluitend voor vegetariƫrs, maar voor iedereen die fijne recepten zoekt voor op de dagen dat je geen vis of vlees eet. Co-auteur Kyra de Vreeze laat zien dat vegetarisch eten ook 100% voedzaam is, geeft voedingsadvies bij tien veelvoorkomende kinderkwalen, bespreekt de vijftig beste voedingsmiddelen en beantwoordt actuele vragen over kinderen en gezonde voeding.

Monique Jansse en Eef Ouwehand proberen hun kinderen op te laten groeien met zo min mogelijk vlees en zo veel mogelijk groente, maar willen wel zeker weten dat hun maaltijden compleet zijn. Ze zijn gek op lekker eten en continu op zoek naar nieuwe smaken die aanslaan bij hun kroost. Liefst gezond, biologisch en vrij van toegevoegde suikers en e-nummers.
Samen schreven zij dit boek vol smakelijke recepten voor alle eetmomenten van de dag: ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes en traktaties. Ook geven ze tips over hoe je je kinderen bewust (op)voedt en hoe je goede (groente-)eters van ze maakt.

Veggie Kidz laat zien dat vegetarisch ook 100% voedzaam is en dat goed koken voor kinderen helemaal niet moeilijk is. Wil je met anderen van gedachten wisselen over gezond vegetarisch koken, kijk dan op de bijbehorende website (www.veggiekidz.nl*) met blogs, de nieuwste recepten en een forum voor ouders.


Publicatiedatum: