Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wilbert van Oers toont aardbeien in Jumbo Food Markt

Afgelopen paasweekend zette Driscoll's samen met teler Wilbert van Oers de Hollandse aardbei in het zonnetje op de winkelvloer van de Jumbo Food Markt in Breda. Ter ere van het één jarig bestaan van de supermarkt was Van Oers samen met zijn dochter aanwezig om zijn passie voor aardbeien te delen met het winkelend publiek.


Driscoll's teler Wilbert van Oers samen met zijn dochter Alice in de Jumbo Food Markt Breda.


"Het is ontzettend leuk om met eigen ogen te zien hoe consumenten reageren als ze een aardbei proeven die we zelf hebben geteeld. Of fruit nu uit Nederland of het buitenland komt, voor mensen is het belangrijk om te weten wat de oorsprong van het fruit is. Dat we dit nu zelf aan mensen kunnen vertellen, is erg speciaal," vertelt de in Etten-Leur gevestigde teler.



Het zachtfruit-bedrijf wist bezoekers van de Jumbo verder te verrassen met een op een traditionele boerenmarkt geïnspireerde stand en fotowedstrijd. Daarmee konden consumenten een lunch bij familiebedrijf Van Oers winnen, waar zij meer te weten komen over het teeltproces van de vrucht. Een van de enthousiaste bezoekers is Joyce Maartensdijk: "Ik had geen idee dat het fruit uit Nederland ook zo lekker zoet kon zijn. Nu ik wat meer van aardbeien weet, eet ik ze met nog meer plezier."


Publicatiedatum: