Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Robert Heemskerk winnaar BPF-AspergeSalade wedstrijd

Dinsdag 15 april waren de BPF partners op bezoek bij Aspergeteler De Wit in Mariaheide. Extra smakelijke ontvangst met Bosche bollen bij de koffie meegenomen door Jos en Brenda van Vugt. Reden: 25 jarig bestaan van de zaak en blij met alle veranderingen in de winkel die door inzichten binnen BPF doorgevoerd zijn door LookAtFresh en zorgen voor een extra omzet.



Unieke presentatie over het bedrijf werd verzorgd door Sandra de Wit. Veel passie en veel info over de verschillende teeltwijze van de Asperges.
Alle aanwezigen hebben ook in het veld Asperges gestoken. Mooi moment waar veel foto`s van gemaakt zijn en in de winkels weer gebruikt gaan worden.

AspergeSalade wedstrijd

Alle anoniem gepresenteerde salades zijn door alle aanwezigen beoordeeld.
Met een duidelijke meerderheid aan stemmen wist Robert Heemskerk de winst binnen te halen met een heerlijke en mooi gepresenteerde salade. Een salade waar de collega`s ook mee aan de slag kunnen.

AspergeGerechten

Alle aanwezigen hadden ook een AspergeSpecial meegenomen en zo kwamen we tot een Asperge maaltijd met diverse gerechten. Er was Soep, Quiches, diverse Maaltijden en Wraps. Smakelijk en leerzaam!
Op deze manier zijn al uitgedachte en uitgeteste gerechten direct te gebruiken voor collega`s die er belangstelling voor hebben.

Alle ingrediƫnten en kennis aanwezig om er een mooi Asperge seizoen van te maken.

Publicatiedatum: